INTERIEUR DESIGN

SVDH DESIGN specialiseert zich in het maken van interieurontwerpen in combinatie met eigen producten. Een interieur weerspiegelt ieders persoonlijkheid, dit maakt ieder interieur uniek. Thuis moet de plek zijn waar je graag bent. Waar je je goed voelt. Door het basisontwerp rustig te houden ontstaat er eenheid. Een woning met een neutrale en sfeervolle uitstraling met vele natuurlijke kenmerken. Deze natuurlijke kenmerken zorgen voor een eigentijds interieur, aantrekkelijk voor een breed publiek.

PRODUCT DESIGN

De producten van SVDH DESIGN zijn in vele interieurs toepasbaar. Door een bestaand product te hergebruiken en hier een nieuwe bestemming aan te geven wordt er een bijdrage geleverd aan de ecologische randvoorwaarden.

VERLICHTING

Om het interieur van een woning maximaal tot zijn recht te laten komen, is de juiste verlichting van groot belang. Het bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer en rust in een woning. SVDH DESIGN is gespecialiseerd in het maken van verlichtingsplannen. Hierbij wordt een combinatie gemaakt van basis-, accent- en sfeerverlichting.

Bent u op zoek naar een uniek verlichting armatuur? SVDH DESIGN brengt de warmte van de natuur terug in huis. Een combinatie van natuurlijke materialen met moderne technieken zorgt ervoor dat elke lamp zijn eigen uitstraling heeft. Prachtig als kunstobject voor in huis.

[su_row]
[su_column size=”1/2″]SPECIALISATIE

  • Interieurontwerp
  • 3D Visualisaties
  • Verlichtingsvoorstellen
  • Maatwerk oplossingen[/su_column][su_column size=”1/2″]KENMERKEN 
  • Natuurlijke materialen
  • Verlichtingsspecialist
  • Design
  • Duurzaamheid [/su_column]

[/su_row]

leeg vlakje

[su_row]
[su_column size=”1/2″]

MARETTI LIGHTING

Maretti Lighting werkt graag samen met getalenteerde Nederlandse designers. De Out of the Box ontwerpen van Sabine van der Ham passen perfect in onze collectie.

Met onze uitgebreide productiefaciliteiten in eigen fabriek wordt ieder armatuur precies zo vervaardigd als de designers het ontworpen hebben. Elk gewenst materiaal kan bewerkt worden, wat de mogelijkheden in design eindeloos maakt. Zo behouden de designers de volledige creatieve controle over hun interieurprojecten.

Maretti adviseert over de technische mogelijkheden en toepasbaarheid, en energie- en kostenbesparing voor de gebruiker. Deze intensieve samenwerking leidt altijd tot opvallend mooie resultaten en tevreden klanten!

[/su_column][su_column size=”1/2″]

SVDH DESIGN SHOWROOM

Lampen-SVDH-Design[/su_column][/su_row]