SVDH DESIGN AT SALONE DEL MOBILE 2016

Dit jaar presenteert SVDH DESIGN voor het eerst haar collectie in Milaan tijdens Salone del mobile. Tijdens dit jaarlijkse design event is er een paviljoen waar vele Nederlandse designers zich op één plek verzamelen. Dit paviljoen, Masterley – the Dutch in Milano, bevindt zich in het centrum van Milaan op nog geen 500 meter van de Dom.

masterley the dutch in milano - salone del mobile svdh design

SVDH DESIGN op de VT Wonen & Design beurs 2015

SVDH DESIGN is te vinden op de VT wonen & Design beurs in de RAI te Amsterdam. Kom van 29 september t/m 4 oktober 2015 weer volop wooninspiratie opdoen. 

Tijdens dit inspiratie event is de in de stand van Maretti Lighting de gehele LEDWOOD collectie te bewonderen. Haal de natuur naar binnen en combineer alle verschillende modellen met elkaar. Beleef en ervaar wat voor belangrijke invloed verlichting heeft op uw woning.

De stand van Maretti Lighting vindt u in Hal 11, stand 11-045. Graag tot ziens op deze grootste woonbeurs van Nederland!

Openingstijden vtwonen&designbeurs:
Alle dagen geopend van 10.00 – 18.00 uur. Avondopening op donderdag 1 en vrijdag 2 oktober tot 21.00 uur

Overzicht VT beurs Plattegrond VT beurs

SVDH DESIGN gaat samenwerken met Maretti Lighting

Vanaf mei 2015 is er een verandering in de werkzaamheden van SVDH DESIGN. De LedWood serie, welke uitgebreid is met de LedWood Small en LedWood Wall gaan vanaf heden worden geproduceerd door Maretti Lighting. Maretti Lighting ontwerp, produceert en levert betaalbare designverlichting.

De nieuwe producten van de LedWood collectie hebben dezelfde uitstraling als de LedWood Large. Deze zijn gemaakt van 100% Nederlands hout. De LedWood Small is de verticale versie van de LedWood Large. Deze kan op verschillende manieren worden toegepast door meerdere bij elkaar te bundelen of op een rij te hangen. Daarnaast is de LedWood Wall een echt kunstobject. Deze lamp is ontwikkeld voor aan de muur. Maar wanneer u er meerdere gegroepeerd aan de muur hangt, is het een lichtgevend licht-kunstwerk.

De LedWood collectie is vanaf Juni 2015 te bezichtigen in de showroom van Maretti. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: sabine @ svdhdesign . com of vul het contactformulier in op de contactpagina.

 

LedWood-Small-product LedWood-Wall-product

DESIGNER MARKT – AMSTERDAM

Binnenkort is het zover, SVDH DESIGN staat op de designer markt op het Museumplein te Amsterdam.

Op zondag 13 Oktober is er een markt voor jonge designers. Op deze markt worden verschillende werken getoond, die zelf door de ontwerpers zijn ontwerpen en in mijn geval ook worden gemaakt.

Shop voor design, ontmoet de makers en er zijn ook een aantal outdoor cafe’s.

Kom kijken naar de ontwerpen van SVDH DESIGN van 12.00 tot 18.00 uur, de entree is gratis en laat je inspireren!

Op de stand zijn alle modellen van de HoneyComb (gemaakt van karton) te bewonderen en ook de LedWood is aanwezig (natuurlijke boomstam hang lamp).

HONEYCOMB BIJ TRENDHOPPER

De HoneyComb heeft er weer een nieuw verkooppunt bij,  Trendhopper in Breda.

De Trendhopper heeft een aantal verschillende modellen van de Honeycomb afgenomen en ik ben natuurlijk heel benieuwd hoe dit gaat lopen. Afgelopen vrijdag ben ik gaan kijken hoe de lampen erbij hangen/staan. Hieronder een foto van de kartonnen lampen hangend in de winkel.

LEDWOOD TE KOOP BIJ PROFITA

Een nieuw verkooppunt, nu in het zuiden van het land. De woonwinkel Profita comfortabel wonen is gevestigd in Waalre. De LedWood is nu te koop via de webshop www.woon-winkel.nl en hangt nu ook in de showroom.

In de showroom hangt een kleiner model van de LedWood. De natuurlijke lamp is 1 meter breed en hierin is een LED-strip van 80 cm verwerkt. Natuurlijk is de LedWood op verschillende lengtes te bestellen.

LedWood-by-Sabine-vd-Ham

HONEYCOMB BIJ KARTONWINKEL

HoneyComb is nu te koop bij de kartonwinkel. Een leuke winkel die allemaal producten verkoopt van karton. Bedenk het maar en ze hebben het wel. Denk bijvoorbeeld aan kasten, tafels, letters, lampen etc. etc.

Omdat HoneyComb is gemaakt van gerecycled honingraatkarton komt er een mooi diffuus licht doorheen. Echt een perfecte sfeerlamp!

Ben je ook benieuwd geworden hoe het licht geeft kijk op: www.svdhdesign.com of www.kartonwinkel.nl

Tafellamp-honeycomb-karton-lamp-svdh

tegelmodel-honeycomb-kartonlamp-svdh

LEDWOOD – BOOMSTAMLAMP

De nieuwe plafondbak voor de natuurlijke boomstam lamp LedWood is binnen!

Om het ontwerp compleet te maken heeft de LedWood nu een plafondbak in een witte kleur. Hierin zit alle elektronica verwerkt. De driver en dimmer zijn op een subtiele manier verwerkt in de plafondbak. Via een portable dimmer is het mogelijk om de lamp te kunnen dimmen. Op deze manier is het mogelijk om de Led strip op elke desgewenste sterkte in te stellen.

Door middel van de twee losse onderdelen is het mogelijk om de bak eerst goed te stellen en daarna gemakkelijk de huls eromheen te schuiven.

LedWood-balk-4 LedWood-balk-3 LedWood-balk-2 LedWood-balk-1

 

Demo

Sabine v.d. Ham

INTERIOR DESIGNER

Customer care

GEMAALSTRAAT 21, AALSMEER

sabine@svdhdesign.com

+31 (0) 6 533 55 745

© 2011-2016 SVDH Design

All rights reserved  |  KVK: 53344936