SVDH DESIGN gaat samenwerken met Maretti Lighting

Vanaf mei 2015 is er een verandering in de werkzaamheden van SVDH DESIGN. De LedWood serie, welke uitgebreid is met de LedWood Small en LedWood Wall gaan vanaf heden worden geproduceerd door Maretti Lighting. Maretti Lighting ontwerp, produceert en levert betaalbare designverlichting.

De nieuwe producten van de LedWood collectie hebben dezelfde uitstraling als de LedWood Large. Deze zijn gemaakt van 100% Nederlands hout. De LedWood Small is de verticale versie van de LedWood Large. Deze kan op verschillende manieren worden toegepast door meerdere bij elkaar te bundelen of op een rij te hangen. Daarnaast is de LedWood Wall een echt kunstobject. Deze lamp is ontwikkeld voor aan de muur. Maar wanneer u er meerdere gegroepeerd aan de muur hangt, is het een lichtgevend licht-kunstwerk.

De LedWood collectie is vanaf Juni 2015 te bezichtigen in de showroom van Maretti. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: sabine @ svdhdesign . com of vul het contactformulier in op de contactpagina.

 

LedWood-Small-product LedWood-Wall-product
1 Reactie
 • Roel
  Geplaatst op 20:13h, 05 september Beantwoorden

  Beste.
  Graag hadden we de ledwood plafondlampen eens bekeken.
  Is het mogelijk om deze ergens in een toonzaal te zien?
  Wij zijn van Limburg, België

Geef een reactie