interieur design

By SVDH Design

Van idee naar ontwerp met een eigen karakter

SVDH DESIGN werd in 2011 gelanceerd door interieurontwerpster Sabine van der Ham. Haar visie op product en interieur ontwerp is vernieuwend en innovatief. Zij is gespecialiseerd in het ontwerpen van kantoor, restaurant, hotel, woning en product design. Van een schetsvoorstel tot technische tekening en lichtplan tot een 3D visualisatie.

Tevens is SVDH DESIGN gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van bijzondere verlichting armaturen. Verlichting speelt een belangrijke rol binnen het interieur voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Het materiaalgebruik van de verschillende verlichting objecten staan centraal in het hele ontwerp.

“Licht is altijd om ons heen. Ik geniet van zonnestralen die, verstrooid door objecten, een spannend lichtspel vormen of diamanten toveren op het water. Deze mooie lichtmomenten zijn gevangen in mijn ontwerpen. De verrassende vormgeving verheft de armaturen tot ware kunst en geeft het licht een extra dimensie. Met hergebruik van materialen wil ik bijdragen aan het behoud van mijn inspiratiebron; de natuur.”

Sabine weet de wensen van haar klanten perfect te vertalen in duurzame, milieuvriendelijke verlichtingsoplossingen. Ze ontwerpt vanuit de visie van circulaire economie; verantwoord gebruik en hergebruik van materialen. Alle verlichtinsontwerpen worden samen met gespecialiseerde partners ontwikkeld.

SVDH DESIGN biedt de volgende diensten aan;