Twiggy - SVDH Design
1128
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1128,theme-bridge,bridge-core-2.1.9,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive
Categorie
Twiggy
Over dit project
Twiggy project DIY hang lamp

Twiggy Pendant

De Twiggy collectie is herkenbaar aan de kartel structuur. Kartelrollen is confessionele draaibank techniek binnen de staalindustrie en heeft als functie om bouten en moeren van extra grip te voorzien. De armaturen zijn vervaardigd uit natuurlijke edelmetalen welke van zichzelf al een prachtig uiterlijk hebben. Het kleine pendel formaat zorgt ervoor dat dit armatuur op veel verschillende vormen kan worden toegepast. Wanneer het aansluitpunt zich op de wand of elders op het plafond bevindt, is het mogelijk om met bijpassende kabelklemmen een grafisch lijnenspel te creëren. Hierdoor is geen één ontwerp hetzelfde en is er voor elke binnenruimte een passende oplossing mogelijk.

product twiggy hang lamp
hang lamp twiggy diy
wand lamp twiggy diy

Twiggy Wall & Ceiling

Let op: Getoonde afbeeldingen zijn representatief, maar geven mogelijk niet alle variaties weer. De Twiggy Wall & Ceiling maakt dat er voor elke binnenruimte een passende oplossing mogelijk is. Met bijpassende kabelklemmen kan een grafisch lijnenspel worden gecreëerd, hierdoor is geen enkel ontwerp hetzelfde. Neem voor een passend ontwerp contact op.

Hanglamp twiggy rond rechthoek
Stappenplan twiggy dit

Twiggy Mix & Match

1. KIES UW SITUATIE
Wand of plafond

 

2. KIES UW PLAFONDBAK
DIY, rond of rechthoekig

 

3. KIES UW DESIGN
Weergegeven afbeelding zijn representatief,
er zijn veel opties mogelijk.
Ontwerp je eigen variatie.

 

4. OPTIE: KABELKLEMMEN
Maar uw design compleet
met bijpassende kabelklemmen.

Product informatie

MATERIAAL Messing
AFWERKING Kabel kleur zwart
AFMETING Ø 45 x 80 mm
Elektradraad 2000 mm
TECHNISCHE INFORMATIE 2700 K
Incl. 4W GU10
280 lumen
LED | 230 V | IP 20 | Dimmable |
Indoor | Œ
DOWNLOADS Download datasheet
Download 3D file
wand lamp twiggy diy
hang lamp twiggy diy