FUJITSU NEDERLAND

Team

WorkLifeSpaces , SVDH. Design
& Capricorn Capital Group

Omschrijving

In samenwerking met WorkLifeSpaces heeft  SVDH DESIGN een design en build pakket gerealiseerd voor de eerste huurder van het kantoorpand New Delphi in Utrecht. Het gaat om een pand van 10.000 vierkante meter, Fujitsu is hier de eerste huurder van ongeveer 3800 m2 van dit pand. Met een team van verschillende disciplines is er een mooi ontwerp ontwikkeld. Het nieuwe kantoor is een goed voorbeeld van het moderne Hybride werken. De vergaderkamers zijn voorzien van schermen en camera’s zodat niet iedereen meer fysiek aanwezig hoeft te zijn en kan er ook (deels) digitaal overleg plaatsvinden vanaf thuis. In de midden zone van het kantoor zijn de showroom, tribune en clubhuis gerealiseerd. Hier vindt het ontmoeten plaatst op verschillende manieren. Met elkaar de vrijdagmiddag borrel, gamen, team up of met de klant een inspirerende sessie. 

Fujitsu interieurontwerp werkplekken De Meern Fujitsu interieurontwerp werkplekken