INTERIEUR­ONTWERP AMSTERDAM

INTERIEUR­ONTWERPBUREAU AMSTERDAM

Op zoek naar een interieurontwerpbureau in Amsterdam? SVDH Design is gevestigd in Uithoorn, nog geen 30 minuten rijden van Amsterdam. Wij zijn een vernieuwend en innovatief interieurontwerpbureau dat in en rondom Amsterdam interieurs van hotels, horecagelegenheden en kantoren ontwerpt. Geïnteresseerd in een nieuw interieurontwerp of een adviesgesprek over alle mogelijkheden? Neem dan contact op!

Ontwerpproces

Het proces begint met een gesprek dat als doel heeft om de wensen en behoeftes in kaart te brengen. Het advies moet uitwijzen wat de vervolgstappen zijn. Een interieurontwerp is maatwerk dit kunnen wij enkel realiseren door goed te luisteren om vervolgens een passend advies en ontwerp aan te kunnen leveren.

Benieuwd naar ontwerpen die wij al gemaakt hebben? Neem een kijkje op onze social mediakanalen waar wij al onze interieurdesigns delen.

Sneakerplatform 3dvisualisatie vergaderruimtes
Sneakerplatform 3dvisualisatie vergaderruimte

Horeca interieurontwerp Amsterdam

Naast kantoren maken wij ook interieurontwerpen voor restaurants en cafés. In Amsterdam bevinden zich veel verschillende horecagelegenheden, daarom is de inrichting van het interieur een belangrijk onderdeel in de onderscheiding ten opzichte van de concurrent. Ook kan een uniek interieur positief bijdragen aan de ervaring van de klant. Het is belangrijk dat het interieur van een horecazaak een unieke sfeer uitstraalt die past bij het team en visie van de onderneming. Zo kan er bijvoorbeeld voor een heel chic design gekozen worden, maar ook voor een heel sfeervol design. Wij werken vanuit een schetsvoorstel en een technische tekening naar een uiteindelijke 3D visualisatie. Zo wordt het goed duidelijk hoe het interieur er uiteindelijk uit komt te zien.

De coronamaatregelen hebben een grote impact gehad op de horeca, veel horecazaken zijn lang (gedeeltelijk) dicht geweest. Nu er versoepelingen zijn aangekondigd is het erg belangrijk dat horecagelegenheden een blijvende ervaring achterlaten op klanten. Het echte gevoel van borrelen, lunchen en dineren heeft Nederland enorm gemist, daarom is het belangrijk dat een interieur veel ambiance uitstraalt. Laat ons hierin helpen en adviseren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een passende oplossing bieden voor alle mogelijke wensen en behoeftes.

Interieurdesign voor kantoor in Amsterdam.

Door de huidige coronamaatregelen en milieudoelstellingen maken wij tegenwoordig ook veel herontwerpen voor kantoren. De werkruimte-indeling van kantoren, de verlichting en het materiaalgebruik wordt steeds belangrijker voor werknemers. Ook in Amsterdam is het belangrijk om flexibele werkplekken te gebruiken. Zo kunnen werknemers die deels thuis werken een bureau delen met hun collega’s. Ook voor werknemers die veel onderweg zijn, zijn flexplekken een uitkomst.

 

Een designtrend die steeds vaker terugkomt in onze interieurontwerpen is ‘corporate branding’. In corporate branding worden het merklogo, de merkkleuren en de merkwaardes van een organisatie meegenomen in het interieurdesign. SVDH kan in materiaalkeuze, verf en inrichtingsvoorwerpen keuzes maken die aansluiten op jouw bedrijfsuitstraling.

Producten met passie

SVDH verlichting trigami small
Svdh trigami kleuren

Kantoorverlichting

Wij zijn gespecialiseerd in verlichting voor werk- en vergaderruimtes. Verlichting speelt een belangrijke rol binnen het interieur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij voorzien graag van een lichtadvies. Op basis van de plattegrond, materialen en kleuren kiezen wij de best passende verlichting voor de ruimte.

Wij zijn in staat om de juiste verlichting armaturen te selecteren en deze op de juiste instellingen te installeren, zodanig dat iedereen het gevoel krijgt dat ze op een zonnige en positieve werkplek aan het werk zijn. Zo blijft ook het lichtverschil tussen binnen en buiten minimaal. Verkeerde verlichting kan namelijk een enorme impact hebben op gemoedstoestanden en productiviteit van werknemers.

Neem contact op