INTERIEUR­ONTWERP UTRECHT

INTERIEUR­ONTWERPBUREAU UTRECHT

Opzoek naar een interieurontwerpbureau in Utrecht? SVDH Design is gevestigd in Uithoorn, nog geen 40 minuten rijden van Utrecht. Wij zijn een vernieuwend en innovatief interieurontwerpbureau dat in en rondom Utrecht interieurs van hotels, horecagelegenheden en kantoren ontwerpt. Geïnteresseerd in een nieuw interieurontwerp of een adviesgesprek over alle mogelijkheden? Neem contact op!

Ontwerpproces

Het proces begint met een gesprek dat als doel heeft om de wensen en behoeftes in kaart te brengen. Het advies moet uitwijzen wat de vervolgstappen zijn. Een interieurontwerp is maatwerk dit kunnen wij enkel realiseren door goed te luisteren om vervolgens een passend advies en ontwerp aan te kunnen leveren.

Hotel interieurontwerp slaapkamer badkamer
Hotel interieurontwerp eettafel dineren ontspanning

INTERIEURDESIGN VOOR KANTOOR IN UTRECHT

In Utrecht zijn veel kantoren nog steeds (deels) gesloten. Maak van deze gelegenheid gebruik om het pand eens goed in te richten. Een goede inrichting van werk- en vergaderruimtes zorgt voor een veilige, corona-proof werkplek die een positieve werksfeer stimuleert. 

Voor een passend interieurdesign voor een kantoor in Utrecht is SVDH Design een zeer sterke kandidaat. Wij ontwerpen voor veel kantoren in Nederland een geschikt interieur. Wij werken met zeer geschikte partners en kunnen onze klanten in het gehele traject compleet ontzorgen.

HORECA INTERIEURONTWERP UTRECHT

Naast kantoorinrichting verzorgen wij ook het interieur voor verschillende horecagelegenheden in Utrecht. In het ontwerp voor een interieur nemen wij veel huidige trends in ogenschouw. In het kiezen van een passende stijl heeft onze klant alle vrijheid. We zullen nooit een bepaalde stijl of richting opdringen. Het zijn ten slotte de gasten die een goede en passende sfeer moeten voelen wanneer zij een horecagelegenheid bezoeken. 

Het is belangrijk dat het interieur van de horecazaak het juiste gevoel uitstraalt. Zo kan er bijvoorbeeld voor een heel chic design, maar ook voor gezellig en sfeervol design gekozen worden.

Producten met passie

SVDH verlichting trigami small
Svdh trigami kleuren

Kantoorverlichting

Wij zijn gespecialiseerd in sfeerverlichting voor werk- en vergaderruimtes. Verlichting speelt een belangrijke rol binnen het interieur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij voorzien graag van een lichtadvies. Op basis van de plattegrond, materialen en kleuren kiezen wij de best passende verlichting voor de ruimte.

Wij zijn in staat om de juiste verlichting armaturen te selecteren en deze op de juiste instellingen te installeren, zodanig dat iedereen het gevoel krijgt dat ze op een zonnige en positieve werkplek aan het werk zijn. Zo blijft ook het lichtverschil tussen binnen en buiten minimaal. Verkeerde verlichting kan namelijk een enorme impact hebben op gemoedstoestanden en productiviteit van werknemers.

Neem contact op