balance between elements and space

wat VORMt svdh?

SVDH is een in 2011 door Sabine van der Ham opgericht collectief aan de meest kundige interieur realisatoren. Al tijdens haar opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege (HMC) & ArtEZ (University of the Arts) legde Sabine de basis voor een eigen ontwerpstudio. Nu realiseert zij dagelijks samen met een team aan vakkundige professionals de meest uiteenlopende interieurs. Van klein en intiem, tot grootse design & build projecten: het team van SVDH gaat graag de uitdaging aan. 

SVDH staat voor vernieuwing en innovatie. Dit toont zich in het materiaalgebruik, maar ook in de manier van werken. De werkwijze van SVDH is praktijkgericht en persoonlijk. De wensen van de klant staan altijd voorop en er wordt meegedacht met elk budget en elke situatie. Het is pas écht af als de klant tevreden is.

Dutch Process Innovators kantoorontwerp vergaderruimte inrichting
SVDH DESIGN & LIGHTS - Sabine van der Ham
Dutch Process Innovators kantoorontwerp pooltafel pantry ontspanning

Team / Samenwerkingen

Samenwerken, kennis uitwisselen en elkaar voortdurend inspireren vormen de basis van de beste interieurs. SVDH gaat, samen met een deskundig team, grondig te werk in ruimtes van vloer tot plafond en alle facetten daartussenin. Op deze manier worden alle ideeën en wensen vakkundig vormgegeven.

Gedurende de jaren is er een hecht team ontstaan, bestaande uit bouwkundigen, projectleiders en experts op het gebied van klimaat- en installatiemanagement. SVDH is in staat om ondersteuning te bieden bij een divers scala aan opdrachten, waardoor ons team flexibel kan opschalen wanneer dat nodig is.

Fujitsu interieuradvies clubhuis borrelen
SVDH design lights collaborations

ons team

Sabine van der Ham

Sabine van der ham

Eigenaar / Interieur designer
Als klein meisje maakte ik een doolhofpuzzel altijd achterstevoren, op zoek naar de connectie. Nu puzzel ik op grotere schaal.
Sabine heeft altijd al interesse gehad in hoe processen met elkaar verbonden zijn. Hierdoor werden objecten zorgvuldig onderzocht en werd elk project steeds meer gedetailleerd. Sabine heeft nog steeds een passie voor wiskunde en creatieve oplossingen. Haar ruimtelijk inzicht en creativiteit werd vooral ontwikkeld door het spelen van simulatie computerspellen. Tijdens de studie heeft Sabine haar passie voor verlichting ontwikkeld. Nu kan Sabine haar puzzeltechnieken en pragmatische manier van denken goed toepassen om werk- en leefomgevingen voor kantoorgebruikers te ontwerpen en optimaliseren.
Shanique Fokker

Shanique Fokker

Interieur designer
In mijn kindertijd maakte ik eigen creaties met bouwpakketten, nu doe ik dit in 2D en 3D. Het is niet langer fictief, maar werkelijkheid geworden.
Op jonge leeftijd bouwde Shanique met speelgoed bouwpakketten en haalde dit uit elkaar en maakte eigen creaties. Het bleef niet bij fysieke objecten maar ook door middel van computer spellen en televisieprogramma’s werden haar visuele beelden gevoed. Shanique heeft een sterk visueel-ruimtelijke inbeeldingsvermogen waardoor ze verbanden kan leggen tussen informatie die ze ziet en dit omzetten naar 3d visualisaties. Shanique heeft meer uitdagingen bij het ontwerpen voor de zakelijke markt, hierin kan zij beter haar creativiteit kwijt.

Skills

01

Interieurontwerp

02

product

03

verlichting

De Hooge Rotterdamsche interieurontwerp restaurant verlichting zitjes moswand

circulair

Het is belangrijk dat de wereld zo goed mogelijk wordt doorgegeven aan de volgende generaties, dat weet SVDH als geen ander. Duurzame producten staan garant voor een circulair interieur. Of het nu gaat om een kantoor-, horeca- of hotelkamer inrichting; het is belangrijk om stil te staan bij de ecologische voetafdruk bij het maken van keuzes. Door meubels en materialen te hergebruiken, behouden deze hun waarde, hoge kwaliteit, is er geen grondstofverspilling en minder milieubelasting. Zo levert SVDH een positieve bijdrage aan de maatschappij.

Net even dat opstapje nodig
voor een goede werk/leefruimte?

of kunnen we op een andere manier helpen?