balance between elements and space

wat VORMt svdh?

SVDH is een in 2011 door Sabine van der Ham opgericht collectief aan de meest kundige interieur realisatoren. Al tijdens haar opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege (HMC) & ArtEZ (University of the Arts) legde Sabine de basis voor een eigen ontwerpstudio. Nu realiseert zij dagelijks samen met een team aan vakkundige professionals de meest uiteenlopende interieurs. Van klein en intiem, tot grootse design & build projecten: het team van SVDH gaat graag de uitdaging aan. 

SVDH staat voor vernieuwing en innovatie. Dit toont zich in het materiaalgebruik, maar ook in de manier van werken. De werkwijze van SVDH is praktijkgericht en persoonlijk. De wensen van de klant staan altijd voorop en er wordt meegedacht met elk budget en elke situatie. Het is pas écht af als de klant tevreden is.

Dutch Process Innovators kantoorontwerp vergaderruimte inrichting
SVDH DESIGN & LIGHTS - Sabine van der Ham
Dutch Process Innovators kantoorontwerp pooltafel pantry ontspanning

Team / Samenwerkingen

Samenwerken, kennis uitwisselen en elkaar voortdurend inspireren: dat is de basis van de beste interieurs. Samen met een kundig team pakt SVDH ruimtes aan van vloer tot plafond en alle facetten daartussen. Zo worden alle ideeën en wensen vormgegeven. Door de jaren heen is er een fijn team ontstaan aan betrouwbare en kundige mensen die steun en hulp kunnen bieden in alle denkbare opdrachten.

Fujitsu interieuradvies clubhuis borrelen
SVDH design lights collaborations
De Hooge Rotterdamsche interieurontwerp restaurant verlichting zitjes moswand

circulair

Het is belangrijk dat de wereld zo goed mogelijk wordt doorgegeven aan de volgende generaties, dat weet SVDH als geen ander. Duurzame producten staan garant voor een circulair interieur. Of het nu gaat om een kantoor-, horeca- of hotelkamer inrichting; het is belangrijk om stil te staan bij de ecologische voetafdruk bij het maken van keuzes. Door meubels en materialen te hergebruiken, behouden deze hun waarde, hoge kwaliteit, is er geen grondstofverspilling en minder milieubelasting. Zo levert SVDH een positieve bijdrage aan de maatschappij.

Net even dat opstapje nodig
voor een goede werk/leefruimte?

of kunnen we op een andere manier helpen?