INTERIEUR­ONTWERP ROTTERDAM

INTERIEUR­ONTWERPBUREAU ROTTERDAM

Op zoek naar een interieurontwerpbureau in Rotterdam? SVDH Design is gevestigd in Uithoorn, nog geen 40 minuten rijden van Rotterdam. Wij zijn een vernieuwend en innovatief interieurontwerpbureau dat in en rondom Rotterdam interieurs van hotels, horecagelegenheden en kantoren ontwerpt. Geïnteresseerd in een nieuw interieurontwerp of een adviesgesprek over alle mogelijkheden? Neem dan contact op!

Ontwerpproces

Het proces begint met een gesprek dat als doel heeft om de wensen en behoeftes in kaart te brengen. Het advies moet uitwijzen wat de vervolgstappen zijn. Een interieurontwerp is maatwerk dit kunnen wij enkel realiseren door goed te luisteren om vervolgens een passend advies en ontwerp aan te kunnen leveren.

Benieuwd naar ontwerpen die wij al gemaakt hebben? Neem een kijkje op onze social mediakanalen waar wij al onze interieurdesigns delen.

De Hooge Rotterdamsche interieurontwerp restaurant verlichting openhaard schilderijen
De Hooge Rotterdamsche interieurontwerp restaurant verlichting hal planten zitjes

Horeca interieurontwerp rOTTERDAM

Een compleet kantoor laten (her)ontwerpen in Rotterdam? Of toch enkel een deel hiervan? SVDH Design ontwerpt al 10 jaar lang werk- en vergaderruimtes. Tijdens de afgelopen corona-crisis hebben wij al veel kantoren in Rotterdam corona-proof kunnen maken. Door werkplekken op juiste afstanden van elkaar op te stellen en looproutes te verduidelijken doormiddel van verlichting, verlagen wij de kans op besmetting in het kantoor. Ons doel is om een veilige en fijne werkplek te creëren die zorgt voor een goede werksfeer en de productiviteit van de medewerkers verbetert.

Als bedrijf is het wenselijk dat een interieur minimaal 5 tot 10 jaar meegaat. SVDH Design neemt daarom veel nieuwe ontwikkelingen binnen interieurdesign in ogenschouw. Zo maken wij veel gebruik van hergebruikte en milieuvriendelijke materialen en verwerken wij veel natuurlijke elementen in onze interieurontwerpen. Een populaire trend, waar steeds meer vraag naar is, is ‘lighting design’. Bij lighting design maken wij een passend lichtplan voor het kantoor, zodat de juiste plekken passende verlichting krijgen. Zo zorgen wij voor altijd goed verlichte werkplekken.

Interieurdesign voor kantoor in rOTTERDAM

Naast kantoren designen wij ook interieurs voor restaurants en cafés. In Rotterdam bevinden zich veel verschillende horeca gelegenheden, daarom is de inrichting van het interieur een belangrijk onderdeel in de onderscheiding ten opzichte van de concurrent. De klant verdient de beste ervaring en het is belangrijk dat klanten blijven terugkeren. Om dat te kunnen bewerkstelligen is een goede uitstraling van een horecagelegenheid essentieel.

Door middel van een goed gesprek kunnen wij gezamenlijk bepalen wat voor uitstraling wenselijk is voor het interieur.

Zo kan er gekozen worden voor een heel chique of juist intieme uitstaling. Of is een familiare en open uitstraling meer gewenst. Wij zullen na dit gesprek een schetsvoorstel en technische tekening aanleveren die we vervolgens in 3D visualiseren.

De coronamaatregelen hebben een grote impact gehad op de horeca en veel horecagelegenheden zijn lang (gedeeltelijk) dicht geweest. Als ondernemer zou deze gedwongen sluiting ook gebruikt kunnen worden om juist te investeren in de horecazaak. Wanneer alles weer volledig open mag, zullen de klanten positief verrast worden.

producten met passie

Svdh Zandi verlichting
Svdh Zandi verlichting

Kantoorverlichting

Wij zijn gespecialiseerd in verlichting voor werk- en vergaderruimtes. Verlichting speelt een belangrijke rol binnen het interieur voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij voorzien graag van een lichtadvies. Op basis van de plattegrond, materialen en kleuren kiezen wij de best passende verlichting voor de ruimte.

Wij zijn in staat om de juiste verlichting armaturen te selecteren en deze op de juiste instellingen te installeren, zodanig dat iedereen het gevoel krijgt dat ze op een zonnige en positieve werkplek aan het werk zijn. Zo blijft ook het lichtverschil tussen binnen en buiten minimaal. Verkeerde verlichting kan namelijk een enorme impact hebben op gemoedstoestanden en productiviteit van werknemers.

Neem contact op