Het interieur van een kantoor, restaurant, hotel (her)inrichten?
Aan de slag!
balance between elements and space

ONTWERPT WERK- EN LEEFRUIMTEN

SDVH (SVDH.Design) maakt interieurdromen werkelijkheid. SVDH is gespecialiseerd in het verwerken van corporate branding, verlichting en de laatste trends en ontwikkelingen binnen interieurdesign.

In 2011 lanceerde interieurontwerpster Sabine van der Ham SVDH. De visie op product- en interieurontwerp van SVDH is vernieuwend en innovatief. Voornamelijk door het gebruik van duurzame materialen en haar specialisatie in verlichting.

SVDH is zeer ervaren in het ontwerpen van kantoor-, school-, restaurant- en hotel interieurs, maar houdt zich ook bezig met productdesign. Een unieke propositie is de specialisatie in lighting design (SVDH.Lights), voor verschillende soorten ruimtes worden lichtplannen op maat gemaakt om zo de sfeer positief te beïnvloeden.

Als kleine meid maakte ik een doolhof puzzel al achterstevoren, op zoek naar een connectie.
Nu puzzel ik op een hoger niveau met wiskundige vormen in mijn dessins.
Laat mijn hersenen maar kraken, daar word ik gelukkig van.

~Sabine van der Ham

Lighting designer

SVDH.Lights is onderscheidend door een specialisatie in het gebruik van verlichting in ruimtes, dit wordt ook wel lighting design  genoemd. Licht brengt een ruimte tot leven en kan werknemers en gasten daadwerkelijk positief beïnvloeden. SVDH.Lights is een gecertificeerd lighting designer met veel ervaring. In al vele kantoren heeft SVDH.Lights werk- en vergaderruimtes kunnen veranderen in zeer prettige ruimtes door middel van juiste sfeerverlichting. Opdrachtgevers zijn al vaak positief verrast.

Cellenkantoor 3d visualisatie herindelen inrichting

SVDH. Design & Lights heeft het ontwerp gemaakt voor een nieuwe indeling en sfeer voor een nieuw kantoor. In dit kantoor zijn verschillende functies aanwezig. Werken, geconcentreerd werken, overleggen zowel open als gesloten en elkaar ontmoeten. 

Door verschillende zones toe te passen hebben de werknemers minder hinder van elkaar. Door middel van een animatie is het ontwerp nog meer tot leven gebracht.

Fujitsu interieurontwerp werkplekken focusroom

Hybride werken

Bij SVDH.Design wordt er in de designs steeds meer rekening gehouden met  ‘hybride werken‘. Hybride werken houdt in dat werknemers zowel thuis als op kantoor werken en dus niet voor een complete werkweek een vaste plek op kantoor nodig hebben. Hierdoor zullen gezamenlijke werkzaamheden zoals klantgesprekken of vergaderingen steeds vaker online plaatsvinden. De indeling van werkruimtes en de behoefte qua invulling van deze ruimte zullen door hybride werken anders worden.

Fujitsu interieurontwerp werkplekken De Meern Fujitsu interieurontwerp werkplekken

Net even dat opstapje nodig
voor een goede werk/leefruimte?

of kunnen we op een andere manier helpen?