Freelance interieurontwerper

Creatieve Interieurontwerp diensten voor de Zakelijke Markt

Als ervaren interieurontwerper(s) begrijpen wij de cruciale rol die een doordacht interieur speelt in de zakelijke wereld, vooral in sectoren zoals horeca, hotels en kantoren. SVDH werkt als freelance interieurontwerper samen met bedrijven om een zakelijke omgeving te transformeren tot een unieke, inspirerende ruimte die aansluit bij de merkidentiteit en de behoeften van klanten en medewerkers.

Wij geloven in de kracht van samenwerking

Of het nu on-site is of via hybride werken, bij SVDH begrijpen we dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van buitengewone zakelijke ruimtes. Of het nu gaat om het ontwerpen van een trendy restaurant, een luxe hotellobby of een efficiënte kantooromgeving, samenwerken is van groot belang.

Geïnteresseerd in een samenwerking of verdere bespreking, laten we een afspraak plannen. Neem gerust contact met ons op.

Samenwerken

wat bieden wij

  • Creativiteit als kernwaarde: Creativiteit is de drijvende kracht achter alles wat we doen. Wat is het concept en welke ideeën horen hierbij. SVDH is altijd op zoek naar innovatieve oplossingen die passen bij de specificaties van de opdracht.
  • Maatwerkontwerpen: Elk bedrijf is uniek en heeft behoefte aan een op maat gemaakt interieurontwerp dat aansluit bij de visie en bedrijfsdoelen van de opdrachtgever.
  • Functionele lay-outs: Denk hierbij aan routing, zonering, esthetisch en functioneel. Een optimale indeling van de ruimte verbeterd de workflow.
  • Materialen en duurzaamheid: Gebruik maken van hoogwaardige duurzame materialen binnen projecten draagt bij aan een positieve milieu-impact.
  • Realisme en detail: 3D visualisaties bieden ondersteuning bij een project waardoor ideeën het tot leven komen. Denk hierbij aan de materialen, verlichting, meubels en routing door het nieuwe leef -en werkomgeving.
  • Van on-site tot hybride werken: Of het nu on-site is of een hybride manier van werken, SVDH hecht veel waarde aan het leveren van een hoogwaardig interieurontwerp dat voldoet aan de verwachtingen. Samen kunnen we ruimtes creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een weerspiegeling zijn van de unieke identiteit van een bedrijf. 
  • Transparante communicatie: Ongeacht de samenwerkingsmodus is een heldere en transparante communicatie van belang. Dit kan on-site of via teams zijn.
  • Uitvoeringsbegeleiding: Elk project brengt unieke uitdagingen met zich mee, onze uitvoeringsbegeleiding is gericht op het oplossen van problemen in realtime. We zijn proactief in het identificeren en aanpakken van eventuele obstakels, waardoor het bouwproces soepel verloopt. 

Neem contact op