fbpx

Vancis

Opdrachtgever

Being Spaces

Omschrijving

Vanwege de groei van het bedrijf, verhuist Vancis van Amsterdam Science Park naar Almere. Een geheel nieuw pand waar SVDH DESIGN in samenwerking met Being Spaces een nieuw kantoor ontwerp voor mocht ontwerpen.

Het pand was geheel casco en hierdoor is het optimaal om de wensen van Vancis hierin te verwezenlijken. Binnen het ontwerp staat het midden plein, ook wel het ontmoetingsplein centraal. Hier is de kantine gevestigd. Echter heeft het niet alleen de functie van kantine maar kunnen hier ook stand up worden gehouden, of klanten worden ontvangen. De verschillende afdelingen zijn verdeeld over het pand. Verdeeld over de verdieping zijn verschillende ruimtes voor vergaderen gecreëerd. Op deze manier in een Bila, klein en groot vergaderen nu ook mogelijk.