Schaeffler group

Opdrachtgever

WorkLifeSpaces 

Omschrijving

In samenwerking met WorkLifeSpaces heeft  SVDH DESIGN een design en build pakket gerealiseerd voor Schaeffler Group. Na een aantal test-fit’s te hebben ontworpen is voor een pand in Barneveld gekozen.

Binnen dit project zijn de bestaande systeemwanden volledig hergebruikt en opnieuw gepositioneerd, aangepast op de nieuwe indeling. Het kantoor bestaat uit twee verdiepingen. Vanuit de entree hal is er toegang naar de werkzone, overlegzone en op de eerste verdieping met clubhuis.

De kantoorverdieping heeft open werkplekken. Naast werkplekken is er een afwisseling tussen open en (semi) gesloten vergaderruimtes voor individueel overleg of klein intern overleg.

Het clubhuis bied te mogelijkheid voor meeting, lunch, ontspanning en de vrijmibo. De projectruimtes bieden mogelijkheid voor een samenwerken en te kunnen sparren met elkaar zonder overlast te geven aan de kantoorverdieping.

Kantoor-Interieurontwerp-_0004_Schaeffler Oud Kantoor-Interieurontwerp-_0004_Schaeffler Nieuw