De hooge rotterdamsche

Team

SVDH. Design, de Projectinrichter 
& De Hooge Rotterdamsche

Omschrijving

In samenwerking met De Projectinrichter heeft SVDH het ontwerp voor De Hooge Rotterdamsche mogen realiseren. Dit unieke project omvat een brasserie in de vorm van een slakkenhuis, waarbij SVDH een uitdagende en flexibele inrichting heeft gerealiseerd.

Vanwege de diverse evenementen die plaatsvinden bij De Hooge Rotterdamsche, was het een vereiste om een flexibele indeling te realiseren. Door te werken met kleine tafels kunnen deze gemakkelijk worden verplaatst om verschillende indelingen mogelijk te maken. De halfronde banken zijn ontworpen om langs de wand te kunnen worden geplaatst, waardoor een open ruimte in het midden ontstaat die ideaal is voor evenementen. Dankzij de mogelijkheid om de indeling te veranderen, wordt de ruimte optimaal benut. De brasserie past zich gemakkelijk aan aan verschillende activiteiten en gelegenheden.

SVDH heeft ook twee unieke verlichtingsarmaturen ontworpen, de TWIRL en de DOTTS. Deze armaturen zijn afgestemd op de behoeften van De Hooge Rotterdamsche en dragen bij aan de sfeer en uitstraling van de brasserie. Het ontwerp draagt bij aan de algehele ambiance en beleving van de ruimte.

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

Het team van SVDH Design heeft ons begeleid bij elke stap van het proces, van het identificeren van knelpunten tot het uitwerken van creatieve oplossingen. Het resultaat is verbluffend. De nieuwe inrichting straalt een warme en uitnodigende sfeer uit, waardoor onze brasserie nu wordt gebruikt zoals het bedoeld is: als een levendige plek waar mensen samenkomen om te genieten van heerlijk eten en goed gezelschap.

Een van de belangrijkste eisen was dat het meubilair makkelijk te verplaatsen moest zijn, zodat het zou aansluiten op de evenementen die we regelmatig organiseren. SVDH Design heeft hier perfect op ingespeeld door meubelstukken te selecteren die niet alleen stijlvol en comfortabel zijn, maar ook praktisch en flexibel in gebruik.

Daarnaast heeft SVDH Design goed meegedacht over de verlichting binnen de brasserie. Er is nu meer sfeer aanwezig en de verlichting is goed aangepast op de functionaliteit. Dankzij de nieuwe routing en aangepaste inrichting wordt onze brasserie nu efficiënter gebruikt en genieten onze leden en gasten nog meer van hun ervaring bij De Hooge Rotterdamsche. Het resultaat is een vernieuwde brasserie die warmte en gastvrijheid uitstraalt. Het past perfect bij de sfeer die we nastreven.