Dutch Process innovators

Team

SVDH. Design, De Projectinrichter,
Techno Projects & Dutch Process Innovators

Omschrijving

In opdracht van De Projectinrichter heeft SVDH het ontwerp gemaakt voor Dutch Process Innovators. Het nieuwe kantoor bestaand uit twee verdiepingen, op beide verdiepingen is gebruikt gemaakt van open en gesloten werkplekken. Er zijn verschillende manieren van werken, vergaderruimtes, bel/focus ruimtes of samenwerken in een projectkamer. Dit kantoor is een goed voorbeeld van het hybride werken. Het clubhuis is het hart van de organisatie, de perfecte plek om elkaar te inspireren en de welbekende do/vrijmibo te houden. 

Wat opdrachtgevers over ons zeggen

SVDH. design heeft ons nieuwe kantoor in Hoofddorp ontworpen en ik kan niet anders dan lof uiten voor de hele ervaring. Vanaf het allereerste begin was de samenwerking uiterst prettig en professioneel.

Een van de meest opmerkelijke aspecten van onze samenwerking was de manier waarop SVDH. design echt luisterde naar onze wensen en behoeften. Ze namen de tijd om onze visie te begrijpen en te integreren in het ontwerp. Het resultaat was een kantooromgeving die perfect aansluit bij ons bedrijf en onze manier van werken, met een naadloze integratie van hybride werkconcepten.

Wat vooral indruk op ons maakte, was hoe goed het ontwerp de afwisseling tussen open en gesloten ruimtes weerspiegelde. Dit was essentieel voor ons, gezien de diverse activiteiten die plaatsvinden binnen ons kantoor. SVDH. design slaagde erin om voor elke activiteit de juiste plek te creëren, wat resulteerde in een dynamische en efficiënte werkomgeving.

Het ontwerpproces zelf verliep buitengewoon soepel. SVDH. design toonde zich flexibel en responsief gedurende het hele proces, waarbij ze onze feedback integreerden en ons op de hoogte hielden van de voortgang. Het eindresultaat overtrof werkelijk onze verwachtingen. Het nieuwe kantoor is niet alleen functioneel en praktisch, maar ook inspirerend en esthetisch verbluffend.

Al met al kunnen we niet anders dan SVDH. design van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een partner voor kantoorontwerp. Hun toewijding aan kwaliteit, aandacht voor detail en vermogen om onze visie tot leven te brengen, maken hen tot een waardevolle partner voor elk ontwerpproject. We zijn ontzettend dankbaar voor hun bijdrage aan ons nieuwe kantoor.

– Rob Vos / Dutch Process Innovators

Dutch Process Innovators kantoorontwerp before Dutch Process Innovators kantoorontwerp after