Debo

Omschrijving

SVDH heeft een interieurontwerp gemaakt voor DEBO, een organisatie gespecialiseerd in applicatieontwikkeling. DEBO streeft naar verrassing, innovatie en het maken van impact door middel van technologie. Het ontwerp van SVDH is gebaseerd op de specifieke eisen en wensen van DEBO, waaronder een clubhuis voor gezamenlijke lunches en het ontvangen van gasten, vergaderruimtes, werkplekken en diverse samenwerkingsplekken.

Previous slide
Next slide
Huisstijl

Tijdens het ontwerpproces heeft DEBO besloten om een wijziging aan te brengen in de huisstijl. Als gevolg hiervan is het interieurontwerp aangepast, waardoor het nu een stoerdere en meer professionele uitstraling heeft gekregen. Deze aanpassingen zijn in lijn gebracht met de vernieuwde identiteit van DEBO.

In de onderstaande afbeeldingen zijn de tastbare veranderingen duidelijk zichtbaar. Het is niet beperkt tot kleuraanpassingen; de vormentaal en het materiaalgebruik zijn eveneens aangepast om de nieuwe richting van de huisstijl te weerspiegelen. De eerste afbeelding toont de oorspronkelijke huisstijl, terwijl de tweede afbeelding de bijgewerkte huisstijl weergeeft met de toegevoegde stoerdere en professionelere elementen.

Interieurontwerp vergaderruimte debo
Interieurontwerp vergaderruimte debo
Interieurontwerp clubhuis debo
Interieurontwerp clubhuis debo
Previous slide
Next slide