Projecten
Bron voor inspiratie
balance between elements and space

SVDH. Design & lights

SVDH DESIGN & LIGHTS - Sabine van der Ham

Interieurontwerp is een hoofdzaak in het zakelijk leven. Een interieur versterkt de identiteit van een onderneming. Het bepaalt namelijk hoe de onderneming wordt gezien door gasten, klanten of werknemers. Daarom is het belangrijk om de gewenste sfeer te creëren, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Een interieur met impact, maar wel met een oog op de toekomst? SVDH (SVDH.Design) realiseert duurzame interieurs  op maat. SVDH gaat op zoek naar een ontwerp dat naadloos aansluit op de bedrijfscultuur, het merk en de visie van het bedrijf. SVDH hanteert immers vanuit een circulaire aanpak: zoveel mogelijk materialen en meubels worden hergebruikt.

Tijdens het realiseren van een nieuw interieur, wordt er veel aandacht besteed aan licht (SVDH.Lights). Licht heeft een grote invloed om de manier waarop een ruimte wordt ervaren. 

Schaeffler kantoorontwerp treinzitje focusroom
Schaeffler kantoorontwerp werkplekken
Schaeffler kantoorontwerp restaurant

Skills

Sabine heeft altijd al interesse gehad in hoe processen met elkaar verbonden zijn. Hierdoor werden objecten zorgvuldig onderzocht en werd elk project steeds meer gedetailleerd. Sabine heeft nog steeds een passie voor wiskunde en creatieve oplossingen. Haar ruimtelijk inzicht en creativiteit werd vooral ontwikkeld door het spelen van simulatie computerspellen. Tijdens de studie heeft Sabine haar passie voor verlichting ontwikkeld. Nu kan Sabine haar puzzeltechnieken en pragmatische manier van denken goed toepassen om werk- en leefomgevingen voor kantoorgebruikers te ontwerpen en optimaliseren.

“Als klein meisje maakte ik een doolhofpuzzel altijd achterstevoren, op zoek naar de connectie. Nu puzzel ik op grotere schaal.”

01

Interieurontwerp

02

product

03

verlichting

Net even dat opstapje nodig
voor een goede werk/leefruimte?

of kunnen we op een andere manier helpen?