Studio SVDH werkplekken

Verhuisbericht: een nieuw kantoor, showroom en coworkingruimte in één!

Na maanden van ontwerpen, klussen en inrichten is het zover. Ons nieuwe kantoor is geopend. Het is een plek die we hebben ingericht met duurzaamheid in gedachten. Ons kantoor dient niet alleen als een inspirerende coworkingruimte voor creatieve werkers, maar fungeert ook als een showroom voor onze klanten. Hier willen we laten zien wie we zijn en waar we voor staan.

Duurzaamheid als uitgangspunt

Een van de belangrijkste kenmerken van ons nieuwe kantoor is de nadruk op duurzaamheid. Wij geloven in hergebruik van materialen en spullen. Deze duurzame gedachte nemen we ook altijd mee in onze projecten. Bij het inrichten van ons nieuwe kantoor hebben we ons daarom volledig gestort op het re-usen en up- en recyclen van allerlei verschillende componenten.

Zo komen onze systeemwanden bij de Belastingdienst vandaan, ons meubilair uit eerdere projecten en zelfs onze vloer en planten zijn tweedehands. We streven ernaar om geen ‘kringloop’-gevoel te creëren, maar in plaats daarvan een fijne omgeving te maken met een bewust hergebruik van materialen. Onze bezoekers moeten het gevoel hebben dat ze in een frisse, moderne ruimte zijn. En niet per se doorhebben dat de ruimte bestaat uit herbruikte onderdelen. Zo laten we zien dat duurzaam ook mooi en luxe kan zijn.

Studio SVDH vergaderruimte en ontmoeten

Onze verlichting in de spotlight

SVDH is ooit gestart als ontwerpstudio voor duurzame verlichting. En met de komst van het nieuwe kantoor kunnen we onze lampen in onze eigen showroom in de spotlights zetten. Alle verlichting in ons nieuwe kantoor is door onszelf ontworpen. Natuurlijk zo duurzaam mogelijk. Zo hebben we armaturen vervaardigd uit petflessen, maar ook uit 3D-geprint zand.

We gaan steeds verder met het ontwikkelen van onze verlichtingsobjecten; andere vormen, andere duurzame materialen. Om onze footprint te minimaliseren, streven we ernaar om milieuvriendelijke alternatieven te gebruiken en ervoor te zorgen dat ons productie- en verzendproces zo min mogelijk belastend is voor het milieu.

Samenwerken in een mini-showroom en coworkingruimte

Ons kantoor is niet alleen bedoeld voor ons team, maar ook voor andere creatievelingen die behoefte hebben aan een inspirerende werkruimte. Daarom wordt ons kantoor ook gebruikt als coworkingruimte. Waar je gezellig samen kunt werken, kunt sparren en vooral door elkaar wordt geïnspireerd. Ons doel is om met elkaar mooie projecten te creëren. Ook al heeft iedereen een andere expertise, door krachten te bundelen kun je elkaar versterken.

Het kantoor is een echte ontmoetingsplek waar je ook goed kunt werken. Zo hebben we specifieke ruimtes voor teammeetings, vergaderingen en brainstormsessies, allemaal uitgerust met de nieuwste audiovisuele faciliteiten. Maar ook een ruimte waar je je kunt afzonderen en geconcentreerd taken kunt uitvoeren. Het hele design is erop gericht om te werken en te verbinden. Precies waar wij in geloven.

Studio SVDH vergaderruimte

Wie we zijn zichtbaar in één oogopslag

Met ons nieuwe kantoor willen we laten zien dat wij verder gaan dan alleen esthetiek en functionaliteit. De grootste uitdaging in onze projecten is om op innovatieve manieren materialen te hergebruiken, upcyclen en recyclen. Zo verminderen we onnodige verspilling en zetten we ons onvermoeibaar in voor de bevordering van een circulaire economie. Net als in ons nieuwe kantoor.

Nieuwsgierig geworden? Je bent altijd welkom voor een kop koffie of thee.

Bekijk andere blogs